Kändisar som stödjer oss

BrumApp är en app för riktig samåkning där alla delar lika på kostanden. Vi stöds av många kända profiler inom flera olika kategorier. 

Kändisar som rekommenderar människor att samåka med BrumApp genom en video. Dessa videor går att se på våra sociala medier. De stödjer vår kamp för klimatet och tycker samåkning är ett billigt resealternativ.

                                                                                             

Petter är en av Sveriges absolut framgångsrikaste artister. Han slog igenom 1998 med sitt debutalbum och hans karriär har endast trappat uppåt efteråt. Numera är han även en serieentrepenör och släppte i år 2018 ett nytt album, 20 år efter sitt debutalbum. Dessutom har han skapat olika restauranger och vinmärken mm. Han föreläser till alltifrån unga till framgångsrika och är verkligen en inspiratör.

 

Carlos Strandberg är en fotbollsspelare som är anfallare i Malmö. Han bär nummer 10 och är en av deras absolut viktigaste nyckelspelare. Han har spelat i svenska U17, U19 och U21 landslaget och framtiden ser ljus ut för honom. Han är ung (född 1996) och har redan hunnit spela i internationella lag så som CSKA Moskva och Club Brugge. Dessutom har han spelat i AIK.

 

Fotbollsspelare

R.Quaison

                                                                      Quaison

Robin Quaison är en professionell fotbollsspelare som har spelat i två av världens största fotbollsligor och vunnit U21-EM med Sverige. Mellan 2014-2017 spelade han i Italienska Palermo i högsta ligan och numera spelar han i Mainz FC i tyska Bundesliga. Dessutom representerar han det svenska landslaget. 

Nabil

Bahoui

Nabil Bahoui är en fotbollsspelare som verkligen gjort avtryck både i Sverige och utomland. 2013-2015 gjorde han 26 mål på 64 matcher och var endast 22-24 år gammal. Numera spelar han i Sweitziska Grasshoppers och var förra säsongen utlånad till AIK där han redan efter några omgångar ledde skytteligan. Han har även representerat det svenska landslaget. 

karlström

J.Karlström

Jesper Karlström är en ung svensk talang som redan har spelat i svenska U17, U19, U21 och seniorlandslaget. Numera spelar han i Djurgården och är en nyckelspelare i deras lag. Han har under större delen av sin ungdom spelat i Brommarpojkarna och var under säsongen 2017 utlånad från Djurgården till Brommarpojkarna men återkallades snabbt när han visade fram fötterna.

herardi

Heradi

Rashid Heradis karriär har verkligen rusat i höjden det senaste året. Tidigare har han spelat ibland annat Södertälje FK och varit utlånad till Syrianska FC. Mellan 2016-2018 spelade han i Dalkurd och var en av de bidragande faktorerna till att de avanerade från Superettan till Allsvenskan. 2018 blev han köpt av AIK och har verkligen gjort ett starkt avtryck där och är en viktig spelare i deras trupp.

 

Artister

modou

Pa Modou

Pa Modou är en av grundarna till det svenska bandet Panetoz. Panetoz är mest kända för sina deltaganden i Melodifestivalen där de kommit till final ett flertal gånger. Gruppen har även slagit igenom i Norge och sprider massa glädje från stad till stad med deras svängiga musik. Dessutom har Pa Modou skapat organisationen Vägen Ut som arbetar med ungdomar i utsatta områden i Stockholm.

Fille

Fille

Fille Danza som mest är känd för sitt deltagande I artistduon Ison & Fille och gruppen Highwon. Han har varit en känd svensk artist i över 15 år och har vunnit priser, streamat miljoner och dessutom skapade han ett eget tvprogram som gjorde succe på TV5. Han är även känd som karaktären Lilla Al-Fadji som är en komiker som gjorde en egen tv-serie. Ison & Fille var den första duon någonsin som medverkade i tv-programmet Så Mycket Bättre.

Anis

Anis

Anis Don Demina började so mung med att göra Hip Hip låtar och skriva texter. Idag är han musikproducent, DJ och youtuber. Han har producerat ett antal låtar som har blivit hits som spelas på olika nattklubbar och festivaler. 2018 är det året han slagit igenom riktigt ordentligt och då folk verkligen fick upp ögonen för honom. Han driver dessutom en DJ-skola på youtube där han lär kändisar hur en DJ arbetar och mixar låtar.

Aleks

Aleks

Aleks är en sångarna i Sverige som streamat miljoner både på Youtube och Spotify. Han är numera soloartist men är också en av artisterna i gruppen Highwon som slog igenom år 2006. Hans unika sångröst har verkligen gjort avtryck i Sverige och han har gästat många artister i Sverige där hans röst tagit låtarna till en annan nivå och är rikskänd.

 

Övriga

anty

Anty

Anty är en känd profil och mångsysslare. Hon blev känd genom sin youtube-kanal där hon bland annat är ett proffs på att sminka sig och lära ut det till andra. Numera är hon även en programledare för TV3 och känd influencer på sociala medier. Hon utsedd av TV3 till årets programledare år 2017 och var nominerad till kristallgalan vilket är det största priset inom svensk TV. Dock vann hon inte utan priset gick till Tilde De Paula Eby.

Ardalan

Ardalan Esmaili är en svensk skådespelare som slog igenom i sin huvudroll i succéserien Gråzon. Han är uppvuxen i Malå och Skellefteå och utbildad på Teaterskolan i Stockholm. Dessutom har han en av huvudrollerna i filmen Charmören och har haft en gästroll ibland annat Beck, Boys och Flickan, mamman och demonerna.

Joakim

Joakim

Joakim Karlsson är en av Sveriges absolut bästa tränare inom Thaiboxning. Han har själv varit en professionell Muay Thai-Kickboxare i weltervikt och deltagit i 30 matcher. Dessutom har han varit med i reality-showen The Confender Asia. Idag tränar han de allra största namnen inom kampsport i Sverige. Han är tränare åt UFC-stjärnorna Alexander Gustafsson, Ilir Latifi och Reza Madadi. 

Reza 

Reza Madadi är en av Sveriges mest framgångsrika atleter och har blivit känd internationellt genom sitt deltagande i bland annat UFC. Han började sin MMA karriär på Hilti BJJ Stockholm och bytte sedan till Allstars Training center där han tränar med bland annat Alexander Gustafsson och Ilir Latifi som både också är internationella stjärnor i UFC. Reza har även deltagit i Superior Challange 1,3,4,5 och 6 som är en känd MMA tävling för internationella kampsportare.

Michelle

Michelle är en känd influencer på sociala medier där hon arbetar med att marknadsföra olika företag. Hon har vuxit väldigt mycket under de senaste åren och har över 150 tusen följare på Instagram. Hon har även deltagit i reality serien X on the beach vilket hjälpte hennes karriär att växa. Michelle deltog i BrumApps reklamvideo som släpptes i samband med appens lansering.

Najib

Najib är en influencer och känd dansare. Han brukar dansa under artisten Lamixs spelningar och är känd på sociala medier för främst sitt dansande. Han arbetar också som influencer där han bland annat marknadsför företag via sina kanaler. Najib är en förebild och en glad Brummare som stödjer oss.

Johan

Johan Kervall är en influencer på sociala medier. Han har deltagit i reality serien Paradise Hotel där han var en av personerna som det gick allra bäst för. Dessutom har han deltagit i en känd reklamvideo för ett spelbolag och hans karriär har gått uppåt de senaste åren. Han är en känd profil på de svenska turistorterna Rhodos/Marbella där han bland annat har arbetat som nattklubbschef.